top of page

Demoset klaar voor gebruik!

Onze demoset is er! Vanaf nu beschikbaar om u kennis te laten maken met ons Telo Systems PTT-over-LTE gamma.

Telo #4GPTT

Push-to-Talk-over-LTE betekent onder andere: - groepscommunicatie of individueel gesprek - via robuuste toestellen, elk met hun kenmerken - over het commerciële 4G netwerk van uw provider - werkt ook via WiFi of fallback naar 3G en 2G - met een professionele dispatch applicatie - geolocalisatie en geofencing mogelijkheden - doorsturen van foto's en live video in beide richtingen - noodoproep via speciale drukknop en zoveel meer... Neem contact op voor een vrijblijvende demo of meer informatie.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page