top of page

PTT / Push-to-Talk

Individual call.jpg

Individueel gesprek

Voer een individueel gesprek tussen 2 gebruikers

dispatch.jpg

Geïntegreerde Dispatch Toepassing

Volg de activiteiten van gebruikers op of stuur ze aan in de dispatch console. U kan de applicatie ook gebruiken voor de uitwisseling van gegevens zoals foto's of documenten.

group call.jpg

Groepsgesprek

Voer een groepsgesprek van 1 naar vele gebruikers met één simpele druk op de knop

emergency.jpg

Noodknop

De verschillende toestellen zijn voorzien van een noodknop. De noodmelding komt dan binnen op andere terminals, op de dispatch console, via e-mail of SMS

location tracking.jpg

Live Locatie Tracking

Volg één of meerdere gebruikers op de kaart

man down.jpg

Man Down & Lone Worker Functie

Verhoog de veiligheid van werknemers door middel van de activatie van de Man Down of Lone Worker functie. Stel zelf de alarmdrempels in en volg op via de dispatch applicatie, op terminals, via e-mail of SMS

text message.jpg

Tekstberichten

Wissel tekstberichten uit tussen verschillende gebruikers

Producten

Caltta e690.png
Caltta e690
Caltta e600.png
Caltta e600
caltta e720.png
Caltta e720
TE580plus.jpg
TE590-6.png
M5.png
TeloPTT Mobile M6
CommCheck Dispatcher.jpg
CommCheck Dispatcher
Vraag nu uw gratis demo aan!

Bedankt voor de aanvraag!

De Push-to-Talk technologie wordt sinds jaar-en-dag gebruikt, vooral in professionele markten en met aparte netwerken. Door middel van één druk op de knop kan een gesprek opgezet worden in een gespreksgroep met meerdere deelnemers.

Het vernieuwende aan PoC is dat we gebruik maken van bestaande netwerken (3G, 4G en/of WiFi) en dat we communiceren met speciaal daartoe ontworpen toestellen of via een app op een reguliere smartphone.

De besparing is snel zeer duidelijk: een eigen netwerk aanleggen hoeft niet meer aangezien gebruik gemaakt wordt van een bestaand commercieel netwerk. Dus: weg met de éénmalige dure aanlegkost alsook de recurrente kosten voor onderhoud en specifieke frequenties bij de regulator.

Voordelen:

  • Direct verbinding: met één druk op de knop direct spraakverbinding met een groep of individu.

  • Realtime informatie contacten: GPS en realtime aanwezigheids- en beschikbaarheidsinformatie van de contacten

  • Prioriteitsoproepen en groepskeuze

  • Optionele dispatching functionaliteit

  • Landelijke dekking

  • Geen investering in eigen infrastructuur

  • Geen vergunningskosten m.b.t. frequenties

TeloSystems biedt een complete oplossing van zowel hardware als software. Vooral voor portofoongebruikers die onvoldoende bereik hebben met een traditionele portofoon, is de oplossing van TeloPTT uitermate geschikt. Gebruikers die werkzaam zijn gedurende een korte periode bij een klant mogen vaak niet gebruik maken van het reeds aanwezige communicatie systeem. Vanwege de installatiekosten en noodzakelijke vergunningen is het niet rendabel om een eigen tijdelijke infrastructuur op te zetten. 4G portofonie is een ideale oplossing die men keer op keer kan gebruiken ongeacht locatie of benodigd bereik.

Techniek

De handsets zijn afgestemd op het 4G portofonie platform. Het Android besturingssysteem is zodanig aangepast zodat o.a. microfoon geluid en bedieningsgemak overeenkomt met portofoons uit het hogere segment. De voordelen van 4G worden optimaal benut waardoor live video verzenden mogelijk wordt.

Daarnaast is de audio kwaliteit en gespreksopbouw tijd ongeëvenaard vergeleken met PMR portofoons. Daarnaast is dynamische groepen aanmaken standaard aanwezig alsmede het programmeren op afstand.

De dispatch applicatie biedt standaard alle noodzakelijke functies voor spraak, voicelogging, GPS-weergave, aanwezigheidsregistratie en GeoFencing. Aangevuld met live video weergave van 32 gebruikers simultaan, bestanden verzenden / ontvangen maakt dit een van de meest uitgebreide dispatch applicaties voor 4G Portofonie.

bottom of page